Friday, September 27, 2013

THE FRAJLE


Ove talentovane dame iz Vojvodine, ne samo da imaju dara za muziku,vec i jedinstven stil oblacenja,koji je privukao nasu paznju. 
U moru ,,pevaljki" u Srbiji,gde ne mozes da razlikujes jednu od druge, jer su sve u sto kracim i otvorenijim haljinicama, The Frajle se isticu originalnoscu. Pomalo ekstavagantne (da, u nasoj zemlji su duga haljina,sesir i pundja ekstravagancija ) i razlicite od ostalih, one u prvi plan isticu muziku i vedar duh. 








Monday, September 23, 2013

Great minds think alike




Emina omiljena recenica kad god pomislimo na istu stvar, upravo je naslov ovog posta. Iako se nasi ukusi ne poklapaju bas uvek, cesto se desi da spazimo,zamislimo ili  pozelimo istu stvar. Sledece na spisku nasih zajednickih zelja koje su se izrodile istovremeno u nasim glavama  je dzemper svetlucavim detaljima.
Dokaz da  razmisljamo slicno, iako ne zivimo zajedno i iako se nismo dogovarale,jeste  ovaj post. Naime,dogovor je bio da se nadjemo u Beogradu kako bismo obavile neke obaveze i naravno da malo prosetamo po ne-bas-nam-omiljenom -gradu, i mozda nadjemo svetlucavi dzemper.. Ponavljam,ne dogovarajuci se oko garderobe obe smo imale nesto roze u kosi i teget-belu kombinaciju.
Da,da-veliki umovi razmisljaju  slicno :D
Umesto starki, ja sam bila obula cizme. Ali moja noga jednostavno ne moze da se navikne na setnju na stiklama...




matching

Svratile smo i do Galerije SANU,u kojoj je otvorena izlozba sjajnih slika Voje Stanica.IzloĹžbu su zajedno priredili Srpska akademija nauka i umetnosti i Crnogorska akademija nauke i umjetnosti. Izlozeno je 47 slika uglavnom nastalih poslednjih godina.





Friday, September 13, 2013

WE RECOMMEND...


                          

Songs by Francoise Hardy

spending time in nature

using candles for romantic atmosphere

enjoy in everything you do